08.07.2011

Frosting

Idag har jeg lavet en masse frosting til mine cupcakes(som der er et indlæg om LIGE HER og LIGE HER), som jeg lavede igår. Til chokolade cupcakesene har jeg lavet vanilje forsting. Jeg glemte lige at tage nogle billeder... Jeg har opskriften HER FRA.

Opskrift til 9 cupcakes


Man skal bruge
 - 333g flormelis
 - 2,5 tsk vaniljesukker
 - 100g blødt smør
 - 2 2/3 spsk mælk
 - Også kan man også putte frugtfarve i, for at gøre det lidt mere festligt! 


Først smuldrede jeg den bøde smør med flormelisen og vaniljesukkeret. Derefter tilsatte jeg mælken. Så piskede jeg det grundigt med et elmikser, til massen var cremet og glat.
Herefter kan man putte frugtfarve i, hvis det lyster.


Chokolade cupcake med vaniljefrosting
Jeg har jo også lavet en hindbær frosting til mine hindbær cupcakes. Jeg fandt den opskrift LIGE HER.

Opskrift til ca. 18 cupcakes


Man skal bruge
 - 2,5 pasteuriserede æggehvider
 - 100g sukker
 - 220g usaltet blødt smør
 - 2 tsk. vaniljesukker eller korn fra 1 vaniljestang
 - 80g friske eller optøede frosne hindbær(mosede)

Først piskede jeg æggehvider og sukker sammen med et piskeris over et vandbad, indtil sukkeret var opløst(det kan godt tage et par minutter). Da det var opløst tog jg skålen af vandbadet og piskede med en elmikser, til blandingen var fuldstændig kold og stiv(pisk i ca. 10 min)
Herefter piskede jeg den bøde smør i lidt ad gangen. Da smøren var pisket i rørte jeg vaniljen i blandingen. Tilsidst vende jeg de mosede bær i frostingen.

Nogle af ingredienserne

Vandbad med æggehvider og sukker

Æggehvider og sukker pisket stift

frostingen

Den færdige frosting

Frostingen i sprøjtepose

Færdige cupcakes

Færdige cupcakes


Ingen kommentarer:

Send en kommentar