Du skal bruge:
- 150g smør
- 1 tsk vaniljesukker
- 200g sukker
- 3 æg
- 325g mel
- 1 tsk bagepulver
- 1,5 dl mælk
- 100g hindbær
- 50g hvis chokolade
Start med at tænde for ovnen på 200 grader.
Først piskede jeg smør, vaniljesukker og sukker sammen. Derefter piskede jeg æggene i et ad gangen. Så puttede jeg melet og bagepulveret i blandigen og piskede det stille og roligt sammen. Derefter hældte jeg mælken i og piskede igen sammen.
Jeg havde kun frosne hindbær, så dem tøede jeg op i mikroovnen også vendte dem jeg let i dejen.
Der skal et stykke hvid chokolade i hver cupcake, så jeg skar de 50g chokolade i stykker.
Jeg puttede mine moffinsforme i en metalmorffinsform og fyldte så en spiseskefuld dej i formene. Derefter tog jeg et stykke hvidchokolade og lage ovenpå. Så lagde jeg noget mere dej ovenpå, så den hvidechokolade blev dækket til.
Så bagte jeg cupcaksene i ca. 25 min.
Jeg har fundet opskriften på DEN HER hjemmeside. På hjemmesiden foreslår de at man putter vanilje frosting på, men jeg tror jeg vælger at putte hindbær frosting på i stedet for. Det gør jeg imorgen - det skal der nok også komme en opskrift på.
OBS!! Der står i opskriften at det bliver til 12 cupcakes, men jeg fik altså 19 ud af dejen(og jeg synes jeg puttede meget dej i hver form)
Nogle af ingredienserne |
Frosne hindbær |
Frosne hindbær, blødt smør og sukker |
Smør, sukker og vaniljesukker |
Tilføj billedtekst |
Dejen uden hindbær |
![]() |
Dejen med hindbær i og med chokoladestykker i også |
![]() |
De færdig bagte cupcakes |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar